Mornar ubjedljiv protiv Aluminijuma, nova titula na dohvat ruke

Ovom pobjedom, Tivćani su stekli skoro nedostižnu prednost u odnosu na Aluminijum, i tako, praktično, odlučili i ovo prvenstvo
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2014. 17:14h

Kuglaši Mornara iz Tivta ubjedljivo su savladali podgorički Aluminijum 7:1, u derbiju 5. kola kuglaške lige Crne Gore.

Pritisak derbija je, očigledno, sputao Aliminijum, koji se nije mogao prepoznati i dostojno suprostaviti aktuelnom šampionu.

Ovom pobjedom, Tivćani su stekli skoro nedostižnu prednost u odnosu na Aluminijum, i tako, praktično, odlučili i ovo prvenstvo.

Vec u prvom setu domaća ekipa je povela 2:0 i stekla prednost od 106 čunjeva, što ce se kasnije ispostaviti nedostiznim.

U drugom bloku koji je gostima bila posljednja šansa da se vrate u mec, domaći igrači Krstović i Celanović osvojili su oba meč poena, iako su rezultati Rnkovica i Nikolića bili identični na čunjevima.

Poslije vodstva od 4:0,Mornar je u trećem bloku rutinski odigrao, a Ivica Keretić je svojim dugogodišnjim iskustvom savladao najveće pojačanje Aluminijuma Velimira Jokovića, dok je Stanko Ivanović, napravio veliko iznanađenje osvojivši jedini bod za goste savladavši favorizovanog igrača Mornara Iva Sindika.

Igrač utakmice je bio član Mornara Nikola Petović sa oborenih 516 čunjeva, dok je kod igrača Aluminijuma najbolji učinak i pored poraza imao Radovan Nikolić, sa oborenih 501 čunjem.

Prvenstvo se nastavlja u subotu, u tivatskoj "Župi", utakmicom između Mornara i Doklee, sa početkom u 10 časova.

Bonus video: