Kod albanskog državljanina pronađeno 20 kilograma skanka

Policajci, carinici i albanska policija su juče oko 15,15 časova, na ulazu u Crnu Goru, pretresli putničko motorno vozilo „VW Passat“, albanskih registarskih oznaka
0 komentar(a)
Marihuana, Foto: Uprava policije
Marihuana, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 13.04.2014. 12:19h

Policajci odjeljenja granične bezbjednosti Bar - stanice granične policije Ulcinj su, zajedno sa službenicima Uprave carina i Policije Albanije, na graničnom prelazu Sukobin - Murićani otkrili oko 20 kilograma droge marihuana tipa skank.

Naime, policajci, carinici i albanska policija su juče oko 15,15 časova, na ulazu u Crnu Goru, pretresli putničko motorno vozilo „VW Passat“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije, S.L. (53) iz Elbasana.

"Pretresom je pronađeno 18 pvc pakovanja, koja su bila sakrivena u specijalno izrađenom bunkeru sa unutrašnje strane krova automobila, a sadržala 19,784 kg materije za koju se sumnja da je marihuana tipa skank", navodi se u saopštenju Uprave policije.

S.L., skank i vozilo su, shodno Protokolu o zajedničkom radu na graničnom prelazu Sukobin – Murićani, predati albanskoj policiji radi daljeg postupanja i procesuiranja.

Bonus video: