Prijateljski meč

Ragbisti Arsenala odmjeriće snagu sa timom iz Engleske

Arsenal su prije tri godine osnovali većinom stranci zaposleni u Porto Montenegru, što je bila i klica razvoja ragbija u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2014. 20:23h

Ragbi klubovi Arsenal iz Tivta i Albion iz Engleske odmjeriće snage 12. aprila na stadionu FK Tivat. Meč će početi u 14 časova.

Utakmica je prijateljskog karaktera sa ciljem popularizacije ragbija, širenja međunarodne saradnje i priprema tivatske ekipe za nastavak domaćeg prvenstva.

Arsenal su prije tri godine osnovali većinom stranci zaposleni u Porto Montenegru, što je bila i klica razvoja ragbija u Crnoj Gori koja sada ima sedam klubova u ovom sportu.

Arsenal je jesenji prvak crnogorskog prvenstva, a osvojio je i prvenstvo Crne Gore za ovu godinu u ragbiju 7, olimpijskoj verziji.

U klubu je u toku upis novih članova svih uzrasta i polova. Svi zainteresovani momci i djevojke prijavu mogu poslati na mejl arsenalrugbyclub@gmail.com ili u inboks Facebook stranice Tivat Arsenal Rugby Club. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište i broj kontakt telefona.

Preporučujemo za Vas