Uhapšen Podgoričanin koji se sumnjiči da je odnio 550 eura iz Naj marketa

Mladić je, kako se sumnja, ušao prodavnicu i prijeteći od radnice zahtijevao da mu da novac iz kase
172 pregleda 3 komentar(a)
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.04.2014. 16:12h

Crnogorska policija je danas uhapsila V.B. (28) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, saopšteno je iz Uprave policije.

Stanica za dežurstvo Centra bezbjednosti Podgorica je, sinoć oko 19.15 časova, obaviještena telefonskim putem da je u prodajnom objektu „Naj market“, lociranom u ulici Vlada Ćetkovića u Podgorici, počinjeno razbojništvo.

Službenici CB Podgorica su, odmah po zaprimljenom obavještenju, izašli na lice mjesta, obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, izvršili uviđaj, prikupili obavještenja od više lica i preduzeli druge mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja što je rezultiralo identifikovanjem V.B. koji je danas lišen slobode.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.B, sinoć oko 19,10 časova, ušao u pomenuti prodajni objekat u kojem su se u tom trenutku nalazile tri radnice, a potom prišao naplatnom pultu sa registar – kasom, gdje se nalazila radnica M.S, od koje je V.B, hvatajući je rukom za vrat i prijeteći joj nožem, zahtjevao da mu da novac iz kase.

Sumnja se da je V.B, nakon što je radnica kojoj je uputio prijetnje otvorila registar - kasu, iz kase otuđio novac u iznosu od oko 550 eura i pobjegao sa lica mjesta", navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su nakon opsežnih aktivnosti pronašli i lišili slobode V.B. koji je, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, predat zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici na dalju nadležnost.

Bonus video: