Kako smršati dok ste na poslu?

Postoje načini da sačuvate liniju ili čak smršate ako pratite jednostavna uputstva...
106 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2014. 19:44h

Vjerovali ili ne moguće je da mršavite čak i ako radite u kancelariji.

Mnogi uslijed nervoze na poslu posežu za nezdravom hranom. Međutim, postoje načini da sačuvate liniju ili čak smršate ako pratite jednostavna uputstva:

Spakujte svoj ručak

Koliko god pokušavate da se hranite zdravo, jednostavno prihvatite da kada pokušavate da naručite zdravu hranu u restoranu ili u fast fudu - izbori su vam ograničeni. Ako umjesto toga sami spakujete svoj ručak možete da kontrolišete sastojke, kalorije i veličinu porcije. Držite se svog ručka - to je najbolji način da mršavite i dok radite.

Prestanite da jedete na svakoj proslavi

Neko proslavlja 10 godina rada u firmi ili mu je rođendan pa ima torte? Sve je to lijepo, ali ne morate baš na svakoj toj proslavi da jedete. Ponesite svoju zdravu hranu i grickajte.

Na sljedećoj žurci naručite voćnu salatu

Kada idete kod nekoga na žurku, predložite mu da ima činiju sa voćem. Ne samo da će biti dobro za vašu liniju već će i ostali uživati u tome.

Idite stepenicama

Da li uvijek idete liftom iako su stepenice odmah pored? Nije bitno da li ste na drugom ili 12 spratu, uvijek idite stepenicama. Ovo će vam pomoći da vam tijelo bude aktivno i da mršavite i dok radite.

Podijelite svoje ciljeve sa kolegama

Imate cilj da skinete 10 kilograma za sedam mjeseci? Podijelite to sa kolegama i motivišite i njih. Oni će vam pomoći da ostanete fokusirani i na pravom putu.

Galerija

Bonus video: