Oblikovanje obrva: Korak do katastrofe

Prilikom oblikovanja obrva ravnajte se prema unutrašnjim i spoljašnjim uhlovima očiju
63 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2014. 16:54h

Lijepo i pravilno oblikovane obrve ukras su na ženskom licu. Međutim, ako negdje zabrljate, isphod može da bude aktastrofalan.

Neujednačene obrve

Prilikom oblikovanja obrva ravnajte se prema unutrašnjim i spoljašnjim uhlovima očiju i pokušajte da budu što simetričnije.

Obrve kojih više nema

Ako ste pretjeranim čupanjem obrva ostali bez njih, u tom slučaju razmislite o trajnom make-upu. Bilo bi dobro ne dovesti se u ovakvu situaciju stoga pokušajte da izbjegnete pretjerano čupanje obrva dok još možete. Održavajte ih u što prirodnijem izgledu uz sitne dorade.

Pretanke obrve

Ovo se može dogoditi s godinama i to je sasvim prirodna pojava. I ovo možete izbjeći tako što ćete obrve održavati u što prirodnijem izdanju uz samo malo oblikovanja da bolje odgovaraju vašem licu.

Obrve koje su predebele

Predebele obrve više će doći do izražaja od očiju i ostalog na licu što bi trebalo istaći. Kao što pretanke obrve mogu potpuno da transformišu lice na neželjeni način, isto dejstvo mogu da imaju i predebele obrve. Različiti oblici obrva pristaju različitim ljudima. Mlađe žene teže glamuroznijem izgledu, a one starije žele da oblikuju obrv tako da vizuelno 'podignu' njihove oči kako bi izgledale mlađe.

Obrve pogrešne boje

Presvijetle ili pretamne obrve na vašem će licu odudarati i neće uspješno uokviriti lice. Boja obrva treba da bude prilagođena boji kose i boji vaše kože.

femalefirst.co.uk

Galerija

Bonus video: