Tanja Bokan sa Kanom osvojila Kup Francuske

Najbolja crnogorska odbojkašica je sa Kanom osvojila pehar u Kupu Francuske, pošto je tim sa Azurne obale u finalu u Parizu savladao Nant 3:0 (25:14, 25:16, 25:15)
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2014. 22:53h

Tanja Bokan je prigrabila prvi trofej u karijeri - najbolja crnogorska odbojkašica je sa Kanom osvojila pehar u Kupu Francuske, pošto je tim sa Azurne obale u finalu u Parizu savladao Nant 3:0 (25:14, 25:16, 25:15).

Kan je osvojio 18. trofej u Kupu, 12. uzastopni.

"Presrećna sam zbog prvog osvojenog trofeja. Predivan je i osjećaj kada u finale ulaziš kao favorit. Očekivale smo da će u finalu sa Nantom biti teže nego u prvenstvu, ali smo protivnika „umirile” već na početku meča. Čestitam svima u klubu na novom trofeju. Do kraja vikenda ćemo slaviti, a od ponedjeljka se ozbiljno okrećemo plej-ofu", rekla je za „Vijesti” Bokan, prošle sezone, u dresu Miluza, MVP prvenstva Francuske.

Nakon Kupa, sada je i titula obaveza, s obzirom da je Kan 18. puta bio šampion u posljednjih 19 sezona.

"Ispunile smo dva cilja, četvrtfinale Lige šampiona i trofej u kupu. Ostaje da se spremimo kako treba za plej-of, koji počinje već sljedećeg vikenda i da, kao do sada, bez poraza osvojimo i titulu", dodala je 25-godišnja Baranka.

Bonus video: