Uhapšen jer je probao na silu da uđe u "Dječju bolnicu"

Incident se dogodio oko 18.30 časova kada je sa odraslom djevojčicom došao u posjetu
164 pregleda 0 komentar(a)
Dječija bolnica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dječija bolnica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.04.2014. 14:47h

Podgoričanin Mirsad Kastrati uhapšen je nakon incidenta koji se dogodio sinoć u Institutu za bolesti djece u Podgorici, a nakon čega je danas priveden sudiji za prekršaje zbog drskog ponašanja.

"Vijestima" je iz PR službe Kliničkog centra saopšteno je da je Kastrati, čija se petomjesečna beba liječi na Institutu za bolesti djece, nije bio naoružan ali da je u alkoholisanom stanju želio da na silu posjeti suprugu i dijete.

Incident se dogodio oko 18.30 časova kada je sa odraslom djevojčicom došao u posjetu.

"Vrijeme predviđeno za posjete djece koja se liječe u IBD-u je svakog dana od 13.30 do 14.30 časova. S obzirom da je on istog dana u vrijeme posjete već pravio probleme na Odjeljenju, dežurne medicinske sestre su obavijestile dežurnog portira da očekuju njegovu ponovnu posjetu i da ga spriječi u tome", piše u saopštenju.

"Vijestima" je iz KCCG odgovoreno da portir tom muškarcu nije dozvolio da obavi posjetu, zbog čega je nastavio da prijeti i vrijeđa čuvara.

"Da bi izbjegao incident, portir je dozvolio djevojčici da obavi posjetu, nakon čega je otac preskočio terasu i pokušao da uđe na Odjeljenje uz prijetnju i vriijeđanje osoblja. Pozvana je policija koja je nakon razgovora izvela oca iz bolnice ali se on opet vratio. U međuvremenu je obavljena smjena dežurnog osoblja, a on je nastavio da ih vrijeđa i pokušao ponovo da uđe. Opet je pozvana policija nakon čega su ga odvela tri policajca", navodi se u odgovoru.

U KCCG su naveli da po izjavi portira otac, koji je pravio probleme, nije bio naoružan niti je prijetio bombom.

Bonus video: