Kotor: Komunalnoj inspektorki pozlilo na bedemima

Komandir Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić, kazao je da je Perišić bila na samom vrhu bedema kod tvrđave, te da nije povrijeđena
251 pregleda 10 komentar(a)
Kotor, vatrogasci, Snežana Perišić, Foto: Ivana Komnenić
Kotor, vatrogasci, Snežana Perišić, Foto: Ivana Komnenić
Ažurirano: 01.04.2014. 12:23h

Zahvaljujući pravovremenoj intervenciji pripadnika kotorske Službe zaštite i spašavanja, komunalna inspektorka Snežana Perišić, uspješno je zbrinuta nakon što joj je pozlilo na vrhu gradskih bedema gdje je bila na radnom zadatku.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić, kazao je da je Perišić bila na samom vrhu bedema kod tvrđave, te da nije povrijeđena.

"U akciji je učestvovalo sedam pripadnika naše službe, i ekipa Hitne pomoći. Bilo je malo naporno popeti se do gore, sa svom opremom, a onda i spustiti se sa nosilima, ali sve je ipak dobro završeno. Odnijeli smo je do kola Hitne pomoći", kazao je Mandić Vijestima.

Inače gradski bedemi od danas su otvoreni za posjetioce. Cijena ulaza je tri eura, a naplatni punktovi su sa sjeverene i juže strane Starog grada.

Iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora saopšteno je da je uređenje šetne staze završeno, te da su obezbijeđena krizna mjesta na bedemima.

Postavljeni su zaštitni konopci i table upozorenja kao i obavještenje sa brojevima telefona hitnih službi za slučaj nezgode.

Bonus video: