Bivša Vokerova djevojka mora na liječenje ako želi da bude sa njihovom ćerkom

Pol Voker je u svom testamentu navodno naveo da želi da se o njegovoj ćerki brine baka
0 komentar(a)
Pol Voker, Foto: Rojters
Pol Voker, Foto: Rojters
Ažurirano: 31.03.2014. 14:59h

Ćerka holivudskog glumca Pola Vokera, koji je nedavno tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu, živjeće sa svojom majkom samo ukoliko ona pristane na liječenje od alkoholizma.

Majka Pola Vokera Šeril povući će zahtjev za starateljstvo nad petnaestogodišnjom unukom Medou ukoliko njena majka Rebeka Soteros riješi problem s alkoholizmom.

Rebeka ima dvije prekršajne prijave zbog vožnje u pijanom stanju, a njen problem s alkoholom je razlog zašto se Medou prije tri godine preselila sa Havaja u Los Anđeles da živi s ocem.

“Rebeka i Šeril su se našle oči u oči. Rebeka je tom prilikom obećala da će odmah krenuti na rehabilitaciju i uraditi sve samo da joj ne oduzmu dijete. Šeril joj je obećala da će odmah povući zahtjev za starateljstvo ukoliko Rebeka uspješno završi program rehabilitacije”, navodi izvor blizak porodici Voker.

Bivša djevojka Pola Vokera je izjavila da joj je najvažnija stvar da bude sa svojom ćerkom Medou.

“Pošto ne želi da ide na sud, ona je već u petak započela program detoksikacije, a na rehabilitaciju kreće ove nedjelje”, zaključuje izvor i dodaje da u međuvremenu Medou živi sa bakom i djedom Voker.

Medou je navodno zadovoljna ovakvim razvojem situacije, iako je njen otac je u svom testamentu navodno naveo da želi da se o njoj brine baka.

Bonus video: