Podgorica: Zaplijenjeno 600 gr skanka, osumnjičeni za prodaju uhapšen

"Sumnju da je S.K. (19) u prethodnom periodu od za sada nepoznatog lica nabavljao skank u količinama od 600 grama i više"
1 komentar(a)
skank Podgorica, Foto: Uprava policije
skank Podgorica, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 28.03.2014. 16:34h

Podgorička policija uhapsila je S.K. (19) iz Bara, nastanjenog u Podgorici, kod kojeg je, kako je saopšteno, pronašla i oduzela oko 600 grama skanka.

"Policijski službenici su 27. marta po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija S.K. u Podgorici, tokom kojeg je u potkrovlju pronađena i izuzeta pvc kesa u kojoj se nalazilo pakovanje sa nešto više od 600 grama materije za koju se osnovano sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank. S.K. se nije nalazio u stanu prilikom pretresa, već je lišen slobode u taksi vozilu prilikom pokušaja bjekstva ka primorju", saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je S.K. u svojoj kući držao navedenu količinu opojne droge radi dalje prodaje.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je S.K. u prethodnom periodu od za sada nepoznatog lica nabavljao skank u količinama od 600 grama i više, nakon čega je vršio mjerenje i prepakivanje ove opojne droge koju je potom u manjim pakovanjima stavljao u promet. Osumnjičeni S.K. je uz krivičnu prijavu, predat Višem državmom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: