BUĐENJE

Kako spavate tako se i volite

Nemirne i uznemirene osobe češće spavaju na stomaku dok samopouzdane vole da odmore na leđima. Isprepleteno spavanje govori da je veza tek u početku, dok spavanje na suprotnim stranama kreveta ukazuje na dvije jake ličnosti
210 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2014. 21:45h

Nemirne i uzrujane osobe češće spavaju na stomaku, dok samopouzdane vole da "odmore" na leđima. Isprepleteno spavanje govori da je veza tek u početku, dok spavanje na suprotnim stranama kreveta ukazuje na dvije jake ličnosti.

Spavanje na stomaku

Osobe koje spavaju na stomaku ili licem okrenutim prema dolje generalno se smatraju nemirnim i sklonim strahu. Ako ste u novoj vezi i probudite se licem okrenutim prema madracu, umjesto uobičajenog položaja spavanja, razmislite jeste li zabrinuti ili u strahu kao partner.

Spavanje na leđima

Mirno odmaranje na leđima nije samo položaj u kojem se najlakše hrče, već znači i samopouzdanje. Ako vaš partner spava na leđima, vjerovatno je u pitanju samopouzdana osoba.

Na suprotnim stranama kreveta

Osobe koje spavaju što je moguće dalje jedna od druge neovisni su i individualci. Ipak to ne znači da nemaju zdravu i intimnu vezu.

Isprepleteno spavanje

Osobe koje spavaju isprepletenih ruku (ili nogu) vjerovatno uživaju u početku i intimnosti nove ljubavne veze (i uskoro će se vratiti načinu spavanju kakav imaju i druge osobe).

Stopala koja se dodiruju

Parovi koji spavaju sa stopalima koja se dodiruju time pokazuju zajedništvo i bliskost, ali istovremeno i osjećaj nezavisnosti i poštovanja za samostalnog partnera.

"Zalijepljeno" spavanje

Spavate zagrljeni, blizu i jedno drugome u naručju? Muškarci na ovaj način pokazuju svoju zaštitničku prirodu, a žene potrebu da budu "mažene i pažene". Takođe, žene na ovaj način pokazuju i svoju želju da njeguju drugu osobu.

Nemirne i uzrujane osobe češće spavaju na trbuhu, dok samopouzdane vole "odmoriti" na leđima. Isprepleteno spavanje govori da je veza tek u početku, dok spavanje na suprotnim stranama kreveta ukazuje na dvije jake ličnosti. Provjerite u koju kategoriju vi spadate!Spavanje na trbuhu Osobe koje spavaju na trbuhu ili licem okrenutim prema dolje općenito se smatraju nemirnima i sklonima strahu. Ako ste u novoj vezi i probudite se licem okrenutim prema madracu, umjesto uobičajenog položaja spavanja, razmislite jeste li zabrinuti ili u strahu kao partner.Spavanje na leđima Mirno odmaranje na leđima nije samo položaj u kojem se najlakše hrče, već znači i samopouzdanje. Ako vaš partner spava na leđima, vjerojatno je u pitanju samopouzdana osoba.Na suprotnim stranama kreveta Osobe koje spavaju što je moguće dalje jedna od druge neovisni su i individualci. No to ne znači da nemaju zdravu i intimnu vezu.Isprepleteno spavanje Osobe koje spavaju isprepletenih ruku (ili nogu) vjerojatno uživaju u početku i intimnosti nove ljubavne veze (i uskoro će se vratiti načinu spavanju kakav imaju i druge osobe).Stopala koja se dodiruju Parovi koji spavaju sa stopalima koja se dodiruju time pokazuju zajedništvo i bliskost, ali istovremeno i osjećaj neovisnosti i poštovanja za samostalnog partnera."Zalijepljeno" spavanje Spavate zagrljeni, blizu i jedno drugome u naručju? Muškarci na ovaj način pokazuju svoju zaštitničku prirodu, a žene potrebu da budu "mažene i pažene". Također, žene na ovaj način pokazuju i svoju želju da njeguju drugu osobu

Nemirne i uzrujane osobe češće spavaju na trbuhu, dok samopouzdane vole "odmoriti" na leđima. Isprepleteno spavanje govori da je veza tek u početku, dok spavanje na suprotnim stranama kreveta ukazuje na dvije jake ličnosti.

Provjerite u koju kategoriju vi spadate!

Spavanje na trbuhu

Osobe koje spavaju na trbuhu ili licem okrenutim prema dolje općenito se smatraju nemirnima i sklonima strahu. Ako ste u novoj vezi i probudite se licem okrenutim prema madracu, umjesto uobičajenog položaja spavanja, razmislite jeste li zabrinuti ili u strahu kao partner.

Spavanje na leđima

Mirno odmaranje na leđima nije samo položaj u kojem se najlakše hrče, već znači i samopouzdanje. Ako vaš partner spava na leđima, vjerojatno je u pitanju samopouzdana osoba.

Na suprotnim stranama kreveta

Osobe koje spavaju što je moguće dalje jedna od druge neovisni su i individualci. No to ne znači da nemaju zdravu i intimnu vezu.

Isprepleteno spavanje

Osobe koje spavaju isprepletenih ruku (ili nogu) vjerojatno uživaju u početku i intimnosti nove ljubavne veze (i uskoro će se vratiti načinu spavanju kakav imaju i druge osobe).

Stopala koja se dodiruju

Parovi koji spavaju sa stopalima koja se dodiruju time pokazuju zajedništvo i bliskost, ali istovremeno i osjećaj neovisnosti i poštovanja za samostalnog partnera.

"Zalijepljeno" spavanje

Spavate zagrljeni, blizu i jedno drugome u naručju? Muškarci na ovaj način pokazuju svoju zaštitničku prirodu, a žene potrebu da budu "mažene i pažene". Također, žene na ovaj način pokazuju i svoju želju da njeguju drugu osobu.

.

Galerija

Preporučujemo za Vas