U subotu ragbi turnir na Jazu

"Ovo takmičenje je potvrda dobrog rada i afirmacije ragbija u Crnoj Gori, s obzirom da smo prošle godine u ovo doba na istom takmičenju imali tri ekipe, a sada se taj broj udvostručio"
3 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2014. 17:10h

Prvenstvo Crne Gore u ragbiju 7 biće održano u subotu 29. marta na sportskim terenima na Jazu sa početkom u 13 časova. Sedmica je olimpijska verzija ragbija, a oblik takmičenja je turnirski. Za prvaka Crne Gore će se nadmetati šest crnogorskih ekipa: Arsenal Tivat, Budućnost, Nikšić, te novi klubovi Mornar iz Bara, Jadran Portonovi iz Herceg Novog i Lovćen sa Cetinja. U revijalnom dijelu programa, ženske ekipe Budućnosti i Arsenala će odigrati utakmicu u ragbi taču.

"Ovo takmičenje je potvrda dobrog rada i afirmacije ragbija u Crnoj Gori, s obzirom da smo prošle godine u ovo doba na istom takmičenju imali tri ekipe, a sada se taj broj udvostručio. Takmičenje u ragbiju 7 je uvod u sezonu koja će se nastaviti turnirima i prvenstvom u ragbiju 15. Takođe ovaj turnir će poslužiti kao selektivni za odabir igrača za reprezentaciju, koja će se u istoj disciplini takmičiti u Solunu krajem maja, na turniru Evropske B divizije", saopšteno je iz Ragbi saveza Crne Gore.

Organizatori su pozvali predstavnike medija, građane i sve ljubitelje sporta da u subotu posjete Jaz saznaju više o ovom sportu i uživaju u turniru.

Bonus video: