Rasel Krou konačno razgovarao sa Papom o novom filmu "Noje"

“Sveti otac pokazao je veliki novo dosljednosti kada je u pitanju ono što je govorio i radio. Velika mi je čast što sam dobio ovaj poziv”
59 pregleda 3 komentar(a)
krou, Foto: Theguardian.com
krou, Foto: Theguardian.com
Ažurirano: 25.03.2014. 18:52h

Nakon dva neuspjela pokušaja, glumac Rasel Krou konačno se vidio sa Papom Franjom koji je blagoslovio njegov posljednji film “Noah”, prenosi Daily Mail.

“Sveti otac pokazao je veliki novo dosljednosti kada je u pitanju ono što je govorio i radio. Velika mi je čast što sam dobio ovaj poziv. S obzirom na to da od samog početka oko ovog filma kruže kontroverzne priče, sama činjenica da smo pozvani u Vatikan je ekstremna ljubaznost”, kazao je glumac nakon susreta sa Papom.

Krou je prvobitno pokušao da ubijedi poglavara katoličke crkve da se sastanu putem društvene mreže Twitter, pa mu je između ostalog napisao:

“Sveti oče, bilo bi mi veliko zadovoljstvo da vam predstavim film Darena Arnovskog. Nadam se da će se to dogoditi Inshallah”.

Papa je dva puta odložio sastanak, a mnogi smatraju da je to iz razloga što su mnogi vjernici uključujući i jevreje i muslimane osudili film, dok je njegovo emotovanje zabranjeno u Kataru, Bahreinu i UAE.

“Sveti oče, bilo bi mi veliko zadovoljstvo da vam predstavim film Darena Arnovskog. Nadam se da će se to dogoditi Inshallah”

Film, koji će u Crnoj Gori premijerno biti prikazan u podgoričkom bioskopu Cineplexx sjutra u 20 sati, inspirisan je je epskom pričom o Noju, koji je predvidio potop svijeta i sagradio barku na koju je smjestio primjerke svih vrsta životinja i ljude i tako spasio čovječanstvo.

Glavne uloge pored Kroua igraju i Ema Votson i Entoni Hopkins.

Bonus video: