U vozu Bar - Beograd pronađeno preko 4 kg skanka

Iz policije saopšteno da kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je P.B. (19) iz Podgorice imao namjeru da skank prokrijumčari u Srbiju, radi dalje prodaje na teritoriji Beograda
0 komentar(a)
skank, Foto: Uprava policije
skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 25.03.2014. 12:56h

Crnogorska policija kontrolom voza koji saobraća na relaciji Bar – Bijelo Polje – Beograd, u mjestu Mijatovo kolo, u ličnom prtljagu P.B. (19) iz Podgorice, među ličnim stvarima pronašla je četiri pakovanja sa 4,1 kg materije za koju se sumnja da je skank.

Kako je saopšteno P.B. i pronađena materija predati su službenicima Grupe za borbu protiv droge Bijelo Polje, Berane i Pljevlja i Centra bezbjednosti Bijelo Polje.

"Osumnjičeni P.B. je lišen slobode i jutros je, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je P.B. imao namjeru da skank prokrijumčari u Srbiju, radi dalje prodaje na teritoriji Beograda.

Zaplijenjena pakovanja skanka, za koja je premilinarnom analizom utvrđeno da sadrže 4,105 kg ove opojne droge, su upućena u Forno preenzički centar radi detaljnih analiza.

Bonus video: