Na granici Crne Gore i Albanije zaplijenjeno 16 kg skanka

V.J. i Š.Š., vozilo i pronađena materija predati službenicima albanske policije radi daljeg postupanja, shodno Protokolu o radu na ZGP Sukobin – Murićani
2 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2014. 12:38h

Carinski službenici u zajedničkoj akciji sa policijama Crne Gore i Albanije na graničnom prelazu Sukobin – Murićani zaplijenili su 16 kilograma skanka.

"Carinski i policijski službenici su 25. marta, oko 0.30 časova, prilikom ulaska u Crnu Goru, izvršili pretres putničkog motornog vozila marke "Jeep Grand Cherokee", albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Republike Albanije V.J. (36), dok se na mjestu suvozača nalazio Š.Š. (54), takođe albanski držaljanin. Službenici Uprave carina i Uprave policije su zajedno sa službenicima albanske policije, prilikom pretresa vozila, uz angažovanje službenih pasa, u bunkeru u krovu vozila pronašli 15 pvc pakovanja sa sadržinom materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga skank, ukupne težine 16 kilograma", saopšteno je iz Uprave carina.

Dodaje se da su V.J. i Š.Š., vozilo i pronađena materija predati službenicima albanske policije radi daljeg postupanja, shodno Protokolu o radu na ZGP Sukobin – Murićani.

Galerija

Bonus video: