Podgorička policija uhapsila osumnjičene za četiri krađe

V.Š (18) iz Podogrice osumnjičen je za tri teške krađe, a M.G. (19) i maloljetni B.G. (15), nastanjeni u Podgorici za jednu krađu
0 komentar(a)
Obijanje auta, krađa, lopov, Foto: Shutterstock
Obijanje auta, krađa, lopov, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.03.2014. 12:42h

Policija je uhapsila V.Š (18) iz Podogrice zbog osnovane sumnje, da je počinio tri teške krađe, kao i M.G. (19) i maloljetnog B.G. (15), nastanjene u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili u saizvršilaštvu jednu tešku krađu.

"V.Š, je, kako se sumnja, u dva navrata, tokom februara počinio dva krivična djela teška krađa na štetu svoja dva sugrađanina, na način što je iz njihovih vozila koja su se nalazila parkirana na parkingu gradskog groblja "Čepurci", obijanjem, otuđio dva CD uređaja. V.Š. se sumnjiči i za tešku krađu počinjenu u januaru na štetu D.V. iz Podgorice, iz čijeg je vozila marke "volksvagen", podgoričkih registarskih oznaka, otuđio CD uređaj", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je policija rasvijetlila i tešku krađu za koju se sumnjiče M.G. i B.G, počinjenu 19. marta na štetu firme "Termoinženjering" iz Podgorice, iz čijeg je vozila otuđena izvjesna količina alata.

O svim događajima je obavješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, kojem su na dalju nadležnost, u zakonskim rokovima, predati osumnjičeni za pomenute imovinske delikte.

Bonus video: