Paljenjem svijeća obilježeno 40 dana od ubistva braće Ćulafić

Organizatorka skupa i njihova prijateljica Milica Ivanović kazala je da su paljenjem svijeća obilježili 40 dana te da su pozvali i sve građane Podgorice da im se pridruže
267 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2014. 19:11h

Porodica i prijatelji ubijene braće Danijela i Davorina Ćulafića su večeras oko 18 časova na Trgu republike u Podgorici paljenjem svijeća i mirnim skupom obilježili 40 dana od tragedije i odali počast ubijenim mladićima.

Mirnim skupom željeli su da pozovu sve građane da se bore protiv nasilja, te da se slična tragedija nikada i nikome više ne ponovi.

Organizatorka skupa i njihova prijateljica Milica Ivanović kazala je da su paljenjem svijeća obilježili 40 dana te da su pozvali i sve građane Podgorice da im se pridruže.

"Njih, nažalost, ništa više ne može da vrati, ali ovo može biti dobra opomena građanima da se bore protiv nasilja" kazala je Ivanović.

Braća Ćulafić ubijena su 15. februara u kafiću "Moskva", u podgoričkom naselju Stari Aerodrom, a zbog tog zločina uhapšen je Podgoričanin Mašan Čogurić (22). Tragediji je prethodila svađa bezazlena čarka, nakon čega je došlo do tragedije. Čogurić je priznao da je ubio Ćulafiće, tvrdeći da su ga oni napali u lokalu, zbog čega je izvadio pištolj i pucao u njih...

Galerija

Bonus video: