LUKA BAR OPET PRVAK

Milačić: Moram biti zadovoljan načinom na koji smo stigli do titule

"Malo ćemo slaviti, ali nas očekuju nove obaveze i nema opuštanja”, rekao je Milačić
0 komentar(a)
Luka Bar, Foto: Boris Pejović
Luka Bar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.03.2019. 08:53h

Trener Luke Bar Vladimir Milačić nakon večerašnje pobjede protiv Budućnost Zetatransa, kojom su Baranke odbranile titulu, kazao je da “može biti nezadovoljan samo setom koji je njegova ekipa izgubila”.

“Sve ostalo je izgledalo dobro. Malo ćemo slaviti, ali nas očekuju nove obaveze i nema opuštanja”, rekao je Milačić.

Milačić je još jednom ponovio da je očekivao znatno dužu seriju od tri meča, koliko je “sirenama” trebalo za petu šampionsku titulu.

“Iako su i ova tri meča pokazala da Budućnost posjeduje veliki kvalitet i potencijal i za znatno veće domete. Sve u svemu, moram iskreno biti zadovoljan onim što su djevojke pokazale i na koji način smo stigli do odbrane titule. Prezadovoljan sam što smo ono što je zacrtano na početku sezone i ostvarili. Makar prvi dio, obzirom da nas vrlo brzo očekuje i završnica u Kupu. Želim da čestitam svim djevojkama, ali i gostujućem timu na svemu što je prikazao u finalnoj seriji”, dodao je Milačić.

Vladimir Racković, trener Budućnost Zetatransa, čestitao je ekipi Luke Bar na titulu.

“Ostaje žal što ova završnica sezone nije trajala duže. Rekao bih da je konačan ishod u svim mečevima odlučilo veće iskustvo našeg rivala. Mi jesmo u određenim momentima pokazali svoj talenat i potencijal, ali nam je uvijek nedostajalo nešto da stignemo do konačnog cilja. Vidjelo se i večeras da možemo da igramo sa šampionom. Naročito je to bilo evidentno u drugom setu, ali i posljednjem u kojem smo imali lijepu priliku da meč uvedemo u neizvjesnu završnicu. Ali, šta je tu je, idemo dalje", rekao je Racković.