Miloš Delibašić predat srpskim vlastima

Delibašić se proteklih mjeseci nalazio u spuškom zatvoru, a tokom saslušanja je negirao da je učestovavo u ubistvu Vidakovića
62 pregleda 11 komentar(a)
Miloš Delibašić, Foto: Savo Prelević
Miloš Delibašić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.03.2014. 15:40h

Pod jakim obezbjeđenjem, Beograđanin Miloš Delibašić (29) oko 16 časova poletio je avionom sa podgoričkog aerodroma, odakle je predat srpskim vlastima.

On je oko 13:50 sati izveden iz zatvora u Spužu i upućen prema Aerodromu Golubovci.

Zbog sprovođenja Delibašića, više saobraćajnica u gradu je bilo blokirano.

On je osumnjičen da je prošlog ljeta u Budvi brutalno likvidirao Pančevca Miloša Vidakovića.

Delibašić, kojeg je srpska policija označila kao jednog od učesnika likvidacije Pančevca u Budvi, spektakularno je uhapšen polovinom jula, na samom ulazu u Stari grad, kada ga je, naočigled brojnih turista, savladalo više inspektora budvanske policije. Prilikom hapšenja kod njega je pronađen pištolj umotan u peškir.

Policija sumnja da je on isplanirao i osmislio likvidaciju Pančevca, a da su mu u tome pomogli Beograđani Miloš Vojinović i Siniša Novaković, koji su takođe ljetos uhapšeni u Srbiji.

Iz policije su tada saopštavali da su hapšenjem Delibašića spriječili još jednu likvidaciju u Budvi, jer je ta grupa navodno planirala da počini još jedan zločin. Srpska policija sumnjiči ga i za učešće u ubistvu Nikole Bojovića.

Delibašić se proteklih mjeseci nalazio u spuškom zatvoru, a tokom saslušanja je negirao da je učestovavo u bilo kome od djela koja mu se stavljaju na teret.

Bonus video: