Herceg Novi: Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo

Sumnja se da je S.Đ, 17. marta u večernjim satima, u ulici Trebinjskoj u Igalu, više puta i udario B.Š, državljanina Kosova
1 komentar(a)
mobilni telefoni, Foto: Shutterstock
mobilni telefoni, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.03.2014. 15:21h

Policija u Herceg Novom uhapsila je i procesuirala Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, državljanina Srbije S.Đ. (29) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo razbojništvo.

"Sumnja se da je S.Đ, 17. marta u večernjim satima, u ulici Trebinjskoj u Igalu, počinio pomenuto krivično djelo na štetu kosovskog državljanina B.Š, od kojeg je zadajući mu više udaraca, otuđio mobilni telefon, nakon čega se udaljio sa lica mjesta. Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su, odmah po saznanju za događaj o istom obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom i preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, što je rezultiralo pronalaženjem i lišenjem slobode S.Đ", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Prilikom hapšenja kod S.Đ, kako se dodaje, je pronađen mobilni telefon koji je, kako se sumnja, prethodno otuđio od B.Š.

"Pronađeni mobilni telefon je, uz potvrdu, oduzet od S.Đ. i vraćen oštećenom. Nakon lišenja slobode S.Đ. je, u zakonskom roku, uz izvještaj, predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost", navodi se u saopštenju.

Bonus video: