Zimska liga: Interesantan vikend u Danilovgradu

U kategoriji produkcija (pojedinačno) pobijedili su domaći strijelci - prvi je bio Milorad Janjuševic, drugoplasirani Saša Vujošević, a treće mjesto je pripalo Krstu Pajoviću
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2014. 01:03h

Jedan od uzbudljivijih vikenda posvećen praktičnom streljaštvu završen je u nedjelju 4. kolom "Zimske lige Stronghold 2014".

Domaćin takmičenja je bio Centar za obuku u rukovanju vatrenim oružjem "Stronghold", a takmičenje je organizovao klub prakticnih strijelaca "Ceska Zbrojovka shooting academy Montenegro" pod pokroviteljstvom crnogorskog saveza praktičnih strijelaca.

Na turniru je učestvovalo 40 strijelaca iz zemlje i regiona...

U kategoriji produkcija (pojedinačno) pobijedili su domaći strijelci - prvi je bio Milorad Janjuševic, drugoplasirani Saša Vujošević, a treće mjesto je pripalo Krstu Pajoviću.

U kategoriji produkcija (ekipno) zlato je osvojio klub praktičnih strijelaca "Ceska Zbrojovka shooting academy Montenegro", slijede Specijalne antiterorističke jedinice, te klub praktičnih strijelaca iz Dubrovnika.

U kategoriji standard (pojedinačno) zlatna medalja je pripala Davor Šiševiću iz Podgorice, srebrna Sarajliji Draganu Mišanoviču iz kluba praktičnih strijelaca Point, a bronzana Slavko Radoviću sa Cetinja.

Zimska liga se završava 13.aprila.

Galerija

Bonus video: