Ćorluka: Očekivali smo veći otpor Budućnosti

"U ovom trenutku smo kvalitetniji i iskusniji, i potpuno smo zasluženo osvojili trofej”, rekao je Ćorluka
0 komentar(a)
OK Budvanska rivijera, Foto: Ivan Petrušić
OK Budvanska rivijera, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 17.03.2014. 00:39h

Trener Budvanska rivijere Predrag Ćorluka bio je zadovoljan nakon maksimalne pobjede protiv Budućnosti, u finalu CKB Kupa u Nikšiću.

“Očekivali smo pobjedu, ali, iskreno, i malo veći otpor Budućnosti, kojoj očigledno fali takmičarskih mečeva od prošlogodišnjeg finala. Moji igrači su od početka ozbiljno shvatili meč, svakom poenu prišli su maksimalno, igrali poen za poen, iako je, normalno, bilo i grešaka jer smo promijenili tri pozicije u timu. U ovom trenutku smo kvalitetniji i iskusniji, i potpuno smo zasluženo osvojili trofej”, rekao je Ćorluka.

Italijan Marko Falaski je dodao…

“Uoči ovog finalnog turnira imali smo problema sa povredom Milivojevića, zbog čega smo morali da mijenjamo postavu, Vujović je prešao na prijem servisa. Iskreno, imali smo malo problema sa prijemom, ali dobro smo se snašli u tim uslovima. Pobijedili smo 3:0, naš protivnik nije prešao 20 poena u sva tri seta, pa možemo da budemo zadovoljni. Radujem se prvom trofeju u Crnoj Gori i sada čekamo ono najvažnije, početak plej-ofa - rekao je za “Vijesti” tehničar Budvana.

Trener Budućnosti Zoran Vukčević je kazao da “definitivno to nije bilo pravo lice“ njegove ekipe.

“Mada bez lige i sa igranjem kontrolnih utakmica sa ekipama iz okruženja, koje ipak nijesu kvalitet, nijesmo imali pravi uvid u trenutne mogućnosti. U finalu smo, jednostavno, izgorjeli u prevelikoj želji. Moramo i možemo mnogo bolje da igramo. Igrači su bili u strahovitom grču. Čestitam Budvanskoj rivijeri, pokazali su ono što je dovoljno u ovom trenutku protiv nas, a to je veliko iskustvo”, rekao je Vukčević.

Bonus video: