Ragbisti Budućnosti na pripremama u Kolašinu

Na pripreme je otišlo 16 igrača na koje će trener Aleksandar Bulatović računati 29. marta kada se bude igrao nacionalni turnir
72 pregleda 1 komentar(a)
ragbi klub Budućnost, Foto: Facebook/Ragbi Klub Budućnost
ragbi klub Budućnost, Foto: Facebook/Ragbi Klub Budućnost
Ažurirano: 16.03.2014. 11:32h

Ragbi Klub Budućnost je ovog vikenda u Kolašin na mini pripreme povodom predstojećeg prvenstva Crne Gore u ragbiju 7.

Igrači Budućnosti će se dva dana pripremati pod vođstvom trenera Aleksandra Bulatovića i kondicionog trenera Mitra Boškovića. Ragbi 7 je olimpijski sport i od 2016. godine će se naći u redovnom programu OI. Popularna "sedmica" je verzija ragbija sa 7 igrača. Igra se po pravilima ragbija 15, a utakmica traje 2x7 minuta.

Aleksandar Bulatović je na ove pripreme poveo 16 igrača na koje će računati 29. marta kada se bude igrao nacionalni turnir.

Na tom turniru će se pored Budućnosti, za titulu prvaka u ragbiju 7 boriti još Arsenal iz Tivta, Ragbi Klub Nikšić, Mornar Bar, novoformirana ekipa Jadran Portonovi iz Herceg Novog.

Predsjednik Ragbi Kluba Budućnost Ivan Stojanović izjavio je da je zadovoljan zalaganjem i radom igrača u Kolašinu kao i gostoprimstvom Kolašinaca i velikim interesovanjem za ragbi u ovom gradu.

Stojanović se zahvalio FK Gorštak što su im ustupili terene za trening, kao i Fudbalskom savezu na podršci i želji za saradnjom u vidu edukacije kadrova.

"Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora, kompanije Luštica Bay kojima se zahvaljujemo i radujemo se nastavku saradnje i u 2014. godini", izjavio je Stojanović.

Klub je nastavio za upisom novih članova. Svi zainteresovani momci i djevojke, nezavisno od uzrasta, mogu se prijaviti na email kluba rfcbuducnost@gmail.com ili preko Facebook stranice Ragbi Klub Budućnost Podgorica. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, godište i broj telefona. Sve prijavljeni će u aprilu biti pozvani na prvi trening.

Bonus video: