„Atomski zdesna” 3. aprila u Budvi

Glavne uloge tumače Mima Karadžić, Srđan Todorović, Tanja Ribić, Goran Navojec i drugi
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2014. 10:53h

Novi film srpskog reditelja Srđana Dragojevića "Atomski zdesna" doživjeće pretpremijeru 3. aprila u hotelu "Splendid" u Budvi, dok će premijera biti održana dan kasnije u podgoričkom bioskopu Cineplexx.

Na Facebook stranici Dragojevićevog ostvarenja, pored crnogorskih, objavljeni su datumi projekcija i u ostalim ex-YU državama.

Tako će "Atomski zdesna" nakon Crne Gore biti prikazan u Srbiji i to u Beogradu 8. aprila u tržnom centru "Ušće" i dan kasnije u "Sava centru". Zatim 10. u Novom Sadu (Arena cineplexx), Nišu, Kragojevcu, Subotici, Kruševcu i Pančevu.U Hrvatskoj će prvo priliku imati da ga vide Zagrebčani 14. aprila u "Cinestar Multipleksu", a zatim će film biti prikazan u Rijeci (15.), Splitu (16.) i Dubrovniku (17.). U Ljubljani je projekcija filma zakazana za 23. april, u Sarajevu dan kasnije, a u Banjaluci (Multipleks Palas) 25. aprila.

"Atomski zdesna" prikazuje pokušaj glavnih likova da prodaju apartmane u "tajmšering" varijanti, a iako se radnja odvija u Hrvatskoj sniman je na crnogorskom primorju.

Glavne uloge tumače Mima Karadžić, Srđan Todorović, Tanja Ribić, Goran Navojec i drugi.

Bonus video: