Italijanski restoran na udaru: Lome stakla pod okriljem mraka

Stakla su za 10 dana polomljena dva puta, a počinilac nije otkriven, iako su ga snimile kamere
14 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2014. 20:10h

Restoran Italijana Frančeska Ruđera u centru grada kamenovan je čak dva puta za samo deset dana.

Stakla su drugi put polomljena prije dvije noći i, kako tvrdi Ruđero, pričinjena je šteta od hiljadu eura, a počinilac još nije otkriven, iako su ga snimile sigurnosne kamere.

“Nakon što je neko prvi put polomio stakla, postavili smo kamere ispred restorana, koje su sinoć snimile napadača. Slučaj smo prijavili policiji i predali im snimak, kako bi utvrdili ko je počinilac”, kazao je Ruđero juče “Vijestima”.

Na snimku se vidi napadač, sa kačketom na glavi u zimskoj jakni, kako kamenuje italijanski restoran u Hercegovačkoj ulici, u 1:30 časova poslije ponoći.

Ruđero je rekao da je restoran “Francesco” otvorio u decembru, da je od tada sa svima u dobrim odnosima i da ne zna ko bi mogao da stoji iza napada na njegovu imovinu.

Istakao je da vodi “miran život”, i da cijeli dan provede u kući ili u restoranu, pa “nema ni vremena” da upadne u bilo kakve nevolje.

Ako se ponovi, biće prinuđen da sprovede „svoj zakon”

Ogorčeni Frančesko Ruđero kazao je da je iz Italije došao u Crnu Goru da radi, jer je mislio da je riječ o “sređenoj državi”, ali da nakon napada, međutim, smatra da vlada “bezakonje”.

“Od sada ću da spavam u restoranu i ako se ovako nešto ponovi, onda ću sprovesti svoj zakon.

Dajem 500 eura onome ko mi dovede u restoran napadača", kazao je Ruđero.

Galerija

Bonus video: