Budvanin napao Ukrajinku: Iskidao joj tetive nakon pijanke

Policija je Ukrajinku zatekla u lokvi krvi, a Budvanin V. R. (36) upućen je u psihijatrijsku bolnicu u Dobroti. Od ranije je poznat policiji
12 komentar(a)
Budva, Foto: Vuk Lajović
Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 14.03.2014. 18:45h

Budvanin V. R. (36) upućen je u psihijatrijsku bolnicu u Dobroti, nakon što je prekjuče ujutru velikim kuhinjskim nožem zamalo otknuo ruku državljanki Ukrajine.

Ona je zadobila teške povrede i zadržana je na liječenju.

Nakon poziva, policija je u stanu Budvanina Ukrajinku zatekla u lokvi krvi, dok je njen prijatelj, uplašen, glasno dozivao pomoć.

Prema provjerenim informacijama, njih troje su planirali da otvore ugostiteljski objekat u prizemlju kuće osumnjičenog, ali se poslovna saradnja izjalovila.

Isti izvor saopštio je “Vijestima” da su njih troje tog dana sjedjeli u istoj kući, u naselju Velji vinogradi, i konzumirali alkohol. U jednom trenutku došlo je do svađe, kada je Budvanin, od ranije poznat policiji po sličnim postupcima, naglo ustao, dohvatio veliki nož i nasrnuo na Ukrajinku, posjekavši je po ruci.

U napadu, Ukrajinki su presječene tetive, zbog čega je hitno kolima Hitne pomoći transporotovana u kotorsku bolnicu, a odmah zatim i u Bolnicu u Risnu.

Policija je privela V. R. koji je upućen u Dobrotu. Tužilac je kvalifikovao napad kao teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti.

Bonus video: