Pljevlja: Stavio nož pod grlo radnici kladionice i ukrao 700 eura

Lopov je oko glave nosio tkaninu, koja je podsjećala na takozvanu „fantomku“ i mogle su mu se vidjeti samo oči, a u kladionici je proveo manje od jednog minuta
80 pregleda 3 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 13.03.2014. 17:55h

Razbojništva u Pljevljima su postala sve češća, a posljednji slučaj je pljačka Sportske kladionice „Premier“ koja se dogodila sinoć oko 20.50 u centru grada iznad supermarketa „Roda“, dok su ljudi šetali korzom.

Maskirani razbojnik je držeći nož ušao u kladionicu "Premier", stavio nož pod grlo radnici i iz kase ukrao oko 700 eura i ubacio ga u plavu kesu.

Kada je vidio da u kasi nema više novca, oslobodio je radnicu, i pobjegao.

Prilikom izlaska ispalo mu je oko 6,5 eura sitnog novca. Policija je odmah nakon dojave izašla na lice mjesta, alj je lopov već pobjegao.

Lopov je oko glave nosio tkaninu, koja je podsjećala na takozvanu „fantomku“ i mogle su mu se vidjeti samo oči, a u kladionici je proveo manje od jednog minut.

Ovo je treći put da je ova kladionica meta pljačkaša.

Prvi put je opljačkana u junu prošle godine kada su ukradena dva LCD Televizora, a prije petnaest dana ukradeno je 342 eura depozita.

Lopovi su oba puta ušli kroz mali prozor sa suprotne strane glavnog ulaza.

Iz pljevaljske policije kazali su da je istraga u toku i da su preduzete operativne radnje i pozvala građane da sarađuju u cilju rješavanja ovakvih razbojništva, koja su u posljednje vrijeme uzele maha.

Prije dvije večeri ponovo je opljačkana injekciona ambulatnta, iako su na zgradu medicine rada postavljene rešetke, i tom prilikom ukradeni su ljekovi u vrijednosti od 160 eura.

Za razliku od prošlog puta kada su lopovi ukrali i nekoliko pakovanja trodona, ovoga puta su pokradeni lijekovi za smirenje.

Prije nekoliko dana policija je na licu mjesta, prilikom krađe kioska, uhapsila T.M. koji je optužen da je izvršio nekoliko teških krađa.

Bonus video: