Za 19 uhapšenih ukupno 50 godina zatvora zbog prodaje droge

Sudija je kazao da se optužba protiv Boška Z. Dedića odbija jer je ranije pravosnažno osuđen za prodajui droge
1193 pregleda 3 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.03.2014. 10:53h

Vijeće sudije Dragoja Jovića u Višem sudu u Podgorici izreklo je prvostepenu presudu za 19 okrivljenih, koji su uhapšeni u policijskoj akciji "Lokal", zbog optužbe da su prodavali drogu, dok je protiv jednog okrivljenog optužba odbijena jer je ranije pravosnažno osuđen.

Organizator mreže preprodavaca opojne droge Vido S. Brajović osuđen je na četiri i po godine zatvora, dok su članovi mreže Davor i Dejan Koska osuđeni na tri godine i osam mjeseci, odnosno na tri godine i šest mjeseci zatvora.

Blagoje D. Konić je osuđen na dvije godine, Maid B. Rebronja zvani Majo na dvije i po godine, Mirko R. Knežević na dvije godine i osam mjeseci, Aleksandar M. Pejović zvani Aco osuđen je na tri godine i tri mjeseca, Maksim M. Radević zvani Makso na dvije godine i osam mjeseci, dok je Ljubiša M. Radević zvani Ljubo osuđen na dvije godine i dva mjeseca zatvora.

Milo R. Jovanović osuđen je na tri godine i dva mjeseca zatvora, Nenad Đ. Radović zvani Tvins osuđen je na dvije godine, Bojan B. Srdanović na dvije godine i pet mjeseci zatvora, Simo N. Vukosavljević je osuđen na dvije godine i osam mjeseci, Mladen D. Ulićević osuđen je na dvije godine i dva mjeseca zatvora, Filip R. Nikić na tri godine i četiri mjeseca zatvora, Veljko G. Jovanović zvani Tujo osuđen na dvije godine i dva mjeseca, Ivan Z. Joksimović zvani Jokso na godinu zatvora, Ivan B. Bečić na godinu i tri mjeseca zatvora, te Radivoje D. Radojičić zvani Raco osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zatvora.

Sudija je kazao da se optužba protiv Boška Z. Dedića odbija jer je ranije pravosnažno osuđen za prodajui droge.

Bonus video: