Mrvaljević brusi formu za Evropsko prvenstvo

Naredna dva vikenda u Nikšiću se održavaju Prvenstvo Crne Gore i „Akademik open 2014”.
1 komentar(a)
srđan mrvaljević, Foto: Boris Pejović
srđan mrvaljević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.03.2014. 09:31h

Džudo klub Akademik organizovao je konferenciju za novinare, na kojoj su direktor Novica Milović, šef stručnog štaba Dragan Šćepanović i Srđan Mrvaljević, podsjetili da u Akademiku funkcionišu kao jedna cjelina.

Nedavni uspjeh Mrvaljevića u Pragu oduševio je sve, naš borac je savladao pet džudista, nosioce odličja na najvećim takmičenjima, i što je najvažnije stigao do zlatne medalje. Prethodno je učestvovao i na tri „ Euro opena“, koja su održana u Diseldorfu, Obervartu i Sofiji, gdje je takođe bio na visini zadatka.

"Moje misli su sada okrenute Evropskom prvenstvu, koje se od 24. do 27. aprila održava u Monpeljeu. Planiram da učestvujem na kampovima u Nimbruku, Tatabanji i Solunu, a finiš priprema odradiću u Beogradu. Iskoristio bih priliku da se zahvalim COK-u, Upravi za sport, kompaniji “Bemaks”, naravno mom klubu Akademiku, odnosno svima onima koji su na bilo koji način pomogli moje pripreme, moj rad", istakao je Srđan Mrvaljević.

Milović i Šćepanović nisu krili zadovoljstvo postignutim u nikšićkom klubu, a između ostalog najavili su i nove uspjehe u narednom periodu.

Samo u prošloj godini osvojeno je ukupno 670 medalja (291 zlatna, 163 srebrne i 155 bronzanih), a sve bi to, kako kažu, bilo teško izvodljivo bez predsjednika kluba Dragana Pejanovića.

Naredna dva vikenda u Nikšiću se održavaju Prvenstvo Crne Gore i „Akademik open 2014”.

Bonus video: