Budućnost Zetatrans prva do finala

“Plave” su se, tako, revanširale “galebicama” za dva ubjedljiva poraza u ligaškom dijelu i pokazale da je kvalitet, ali i iskustvo, ipak, na strani Budućnosti
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2014. 21:41h

Odbojkašice Budućnost Zetatransa treći put uzastopno igraće u finalu plej-ofa - nakon pobjede u Baru (3:1), Podgoričanke su i u revanšu istim rezultatom porazile Galeb.

“Plave” su se, tako, revanširale “galebicama” za dva ubjedljiva poraza u ligaškom dijelu i pokazale da je kvalitet, ali i iskustvo, ipak, na strani Budućnosti.

Interesantno, pomoćni trener Ognjen Babalj je upisao i četvrtu pobjedu u isto toliko mečeva (po dvije u ligaškom dijelu i plej-ofu) ulozi prvog trenera na meču, zbog povrede tetive šefa stručnog štaba Vladimira Rackovića, koji je u oba duela protiv Galeba savjete ekipi dijelio u sjedećem položaju (bio je prijavljen kao pomoćnik).

Drugi finalista mogao bi biti poznat sjutra veče, kada u Podgorici svoj drugi meč polufinalne serije igraju Morača i Luka Bar.

Luka Bar je u prvom meču slavila 3:0 i veliki je favorit i u drugoj duelu.

Budućnost Zetatrans - Galeb 3:1 (26:24, 25:15, 17:25, 25:18)

Podgorica - Sala Medicinske škole. Gledalaca: 150. Sudije: Sonja Simonovska i Predrag Beljkaš (oboje iz Bara).

Budućnost Zetatrans: Raičević (libero), Janković, Prelević, Bojović, Maljević, Baković, Bečić, Peruničić, Rovčanin, Kamčeva, Medojević, Vujadinović.

Galeb: Vujošević, Šćepanović, Ratknić, Kruta, Vojvodić, Vojinović, Drešić, Vulević (libero), Vujović, Lacmanović, Šćekić, Tošić.

Bonus video: