Baranin uhapšen u vozu, oduzet skank i mobilni telefoni

"Prilikom kontrole policijski službenici su kod D.M, ispod pazuha, pronašli sakrivenu pvc kesu..."
112 pregleda 6 komentar(a)
skank, Foto: Uprava policije
skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 03.03.2014. 11:33h

Podgorička policija je uhapsila Baranina D.M. (23) kod kog je pronašla oko 100 grama skanka.

Baranin je uhapšen u vozu koji je saobraćao na relaciji Nikšić - Bar, a sumnjiči se da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Prilikom kontrole policijski službenici su kod D.M, ispod pazuha, pronašli sakrivenu pvc kesu koja je sadržala oko 100 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga skank", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Droga je oduzeta, kao i mobilni telefoni koje je osumnjičeni imao kod sebe.

"Službenici Grupe za kontrolu i bezbjednost na željeznici su o pronalasku pomenute materije obavijestili službenike Grupe za suzbijanje droge Podgorica kojima su predali D.M. i pronađene predmete.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici. D.M. je lišen slobode, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je D.M. namjeravao da pomenutu materiju stavi u dalji promet na području Bara tzv. „uličnu prodaju“. Međutim njegov pokušaj je osujećen efikasnom reakcijom policijskih službenika.

Nakon lišenja slobode D.M. je, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost", navode iz policije.

Bonus video: