Policija spriječila krijumčarenje 22 kg skanka

L.H, vozilo i pronađena materija su, u skladu sa protokolom o radu na ZGP „Sukobin – Murićani“, predati Policiji Republike Albanije, radi daljeg postupanja
3 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2014. 12:13h

Crnogorska policija je u saradšnju sa službenicima Uprave carina i granične policije Republike Albanije, na graničnom prelazu „Sukobin – Murićani“ spriječila pokušaj krijumčarenja oko 22 kilograma skanka iz Republike Albanije u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Stanice granične policije Ulcinj, carinski službenici i službenici albanske granične policije su juče na GP "Sukobin-Murićani", na ulazu u Crnu Goru prvo kontrolisali, a potom izvršili pretres putničkog vozila marke „Mercedes“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin L.H. (53).

Pretresom su, u bankinama vozila, pronađena 23 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 22 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank. navodi se u saopštenju UP.

L.H, vozilo i pronađena materija su, u skladu sa protokolom o radu na ZGP „Sukobin – Murićani“, predati Policiji Republike Albanije, radi daljeg postupanja.

Galerija

Bonus video: