U eksploziji uništen automobil Darka Perovića

Automobil je bio parkiran na desnoj kolovoznoj traci bulevara, a pretpostavlja se da je Perović u momentu eksplozije bio u obližnjoj kafani
1114 pregleda 28 komentar(a)
Darko Perović auto eksplozija, Foto: Luka Zeković
Darko Perović auto eksplozija, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.03.2014. 08:33h

Još jedna eksplozija čula se sinoć u Podgorici - nepoznati napadač aktivirao je oko 21 sat eksplozivnu napravu ispod “golfa6” Podgoričanina Darka Perovića, koji je bio parkiran u Ulici Prve proleterske u Maslinama.

Perovićev “golf ” je bio ostavljen na proširenju sa desne kolovozne trake bulevara, a pretpostavlja se da su napadači iz automobila u pokretu bacili sporogorući dinamit ispod prednjeg lijevog točka.

"Ne želim da dajem izjave. Nemam komentar ”, kazao je sinoć Perović, dok su policija i vještak za eksplozije, požare i havarije Rašo Popović uzimali tragove.

Vještak sinoć nije bio potpuno siguran kakva je naprava bačena na Perovićev automobil, ali je pretpostavio da je riječ o dinamitu.

U vrijeme napada Perović je sjedio u kafani, a kada je puklo imao je šta i da vidi... U eksploziji je potpuno uništen prednji dio automobila, a od siline djelovi “golfa” su “letjeli” na sve strane.

Ovo je drugi napad na Perovića - nepoznati napadači su 21. januara ove godine, takođe, oko 21 čas bacili eksplozivnu napravu ispred njegove kuće u Maslinama. U napadu je pričinjena šteta na kapiji i na dva automobila.

Perović, je nedavno izašao iz zatvora, gdje je bio zbog toga što je u ljeto 2008. godine nanio teške povrede Veroljubu Petroviću, zbog kojih je nastupila smrt.

Bonus video: