Uhapšena tri Baranina zbog teških krađa

Osumnjičeni J.F, M.R. i G.D. su, uz poseban izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, predati Osnovnom državnom tužiocu u Baru
0 komentar(a)
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.02.2014. 16:59h

Službenici Centra bezbjednosti Bar rasvijetllili su šest teških krađa, počinjenih krajem prošle i početkom ove godine na teritoriji ovog grada, i zbog sumnje da su ih počinili lišili slobode J.F. (20), M.R. (18) i G.D. (30) iz Bara, saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalistička obrada, kako se navodi u saopštenju, upućuje na sumnju da je M.R, u oktobru 2014. godine, nakon obijanja vrata, iz kuće M.A, koja se nalazi u mjestu Partizanksi put, otuđio štap za pecanje, tri mašinice za pecanje i ključeve od vozila.

Sumnja se da su J.F, M.R. i maloljetni J.B, protiv kojeg će krivična prijava u redovnom postupku biti podnijeta nadležnom tužiocu za maloljetnike, u noći između 15. i 16. januara 2014. godine, provalili u kuću M.Đ, koja se nalazi u naselju Čeluga, odakle su otuđili LCD televizor, monitor kompjutera i i jedan gasni pištolj.

Takođe se sumnja da su J.F. i M.R, u noći između 5. i 6. februara 2014. godine, iz kuće M.O, u naselju Zeleni pojas, otuđili sedam televizora – 6 LCD i jedan većih dimenzija.

Policijski službenici su pronašli dio otuđenih stvari koje su vratili vlasnicima, dok se za ostalim stvarima traga

Njih trojica su, sumnja se, u noći između 12. i 13. februara 2014. godine, iz kuće Lj.K, koja se nalazi u naselju Zeleni pojas, otuđili LCD televizor.

Sumnja se i da je M.R. tokom februara 2014. godine, iz kuće M.V, koja se nalazi u naselju Brca, otuđo LCD televizor.

"Policijski službenici su pronašli dio otuđenih stvari koje su vratili vlasnicima, dok se za ostalim stvarima traga", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni J.F, M.R. i G.D. su, uz poseban izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, predati Osnovnom državnom tužiocu u Baru, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: