Supružnici teško povrijeđeni u sudaru na Vrelima ribničkim

"Vijestima" je u policiji rečeno da su Beriša i Ćobić motorom nailazili od Konika ka gradskoj deponiji, a da je vozač "pežoa" pokušao da iz suprotnog pravca skrene u sporednu ulicu
79 pregleda 0 komentar(a)
Motor, saobraćajna nesreća, Foto: Luka Zeković
Motor, saobraćajna nesreća, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.02.2014. 11:03h

Supružnici Almir Beriša (39) i Aldina Ćobić (22) teško su povrijeđeni u udesu, koji se juče oko 16 časova dogodio u Ulici španskih boraca na Vrelima ribničkim u Podgorici.

"Riječ je o teškim povredama opasnim po život. Djevojka je u komi i smještena je na Odjeljenju intenzivne njege", rečeno je "Vijestima" u Kliničkom centru.

Udes se dogodio na pravini puta preko puta kolektivnih zgrada, kada je došlo do silovitog udara motora "honda" (PG-AE52) na kojem su bili supružnici i "pežoa" (PG-DF-871), za čijim upravljačem je bio Safet Pepeljak. "Vijestima" je u policiji rečeno da su Beriša i Ćobić motorom nailazili od Konika ka gradskoj deponiji, a da je vozač "pežoa" pokušao da iz suprotnog pravca skrene u sporednu ulicu ka velikom romskom naselju.

Tada je "honda", kojom je upravljao Beriša silovito udarila u zadnji dio "pežoa", a nakon toga su supružnici motorom bukvalno "letjeli" još stotinjak metara.

Tokom policijskog uviđaja na ulici su bili vidljivi tragovi udara motora o ivičnjak, ali i krv i djelovi "honde", koja se zaustavila na suprotnoj strani. Policija je uzela alkotest od vozača Pepeljaka. Zbog udesa glavna ulica, koja prolazi kroz to naselje je bila satima zatvorena.

Bonus video: