Matijašević: Pare nisu bile problem

"Očito da dva i dva nijesu uvijek četiri. Neka ostane na tome, jer mi nije sve jasno iz saopštenja, ali ga ne bih komentarisao", ističe Matijašević
2 komentar(a)
Ažurirano: 25.02.2014. 23:20h

Odlazeći selektor odbojkaša Crne Gore Nikola Matijašević večeras je „Vijestima“ kazao da i „jeste i nije iznenađen odlukom Predsjedništva“, koje je donijelo odluku da ne nastavi saradnju sa njim, već da kormilo reprezentacije povjeri Slobodanu Boškanu.

"Očito da dva i dva nijesu uvijek četiri. Neka ostane na tome, jer mi nije sve jasno iz saopštenja, ali ga ne bih komentarisao", ističe Matijašević, koji je vodio reprezantaciju na 15 mečeva, i ima skor od 10 pobjeda i pet poraza, od čega neočekivano odličnih 9-3 u Evropskoj ligi.

Trener francuskog Šomona je posebno želio da se zahvali igračima.

"U njima sam imao rijetko pozitivne saradnike. Prihvatili su me kao da smo već nekoliko godina radili zajedno. Ekipi od srca želim da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo i da osvoje medalju ako mogu. Poželio bih puno uspjeha cijeloj crnogorskoj odbojci. Jako me lijepe uspomene vežu za Crnu Goru i reprezentaciju, vrlo sam zadovoljan i radom i rezultatima", dodao je Matijašević.

Ne želeći, kako kaže, da se upušta u bilo kakvu polemiku, Matijašević je želio da istakne da nije tačno da je ostalo da sa Pajkovićem dogovora finansijske uslove za nastavak saradnje.

"Nikakvi finansijski uslovi ili razlozi nisu u pitanju. Možda je Pajković to mislio, ali meni to nikada nije rekao. To je istina, bez ikakve polemike. Ponavljam, nikakvi finansijski razlozi ne postoje, jer nikada o tome nije bilo razgovora, niti su bili najavljeni", zaključio je Matijašević.

Galerija

Bonus video: