Hadžić i Bulatović zadovoljni nastupima

“Jedva čekam da dođem kući, pun utisaka. Igre su toliko veliko takmičenje da je i samo prisustvo značajno“, rekao je Hadžić
87 pregleda 1 komentar(a)
Tarik Hadžić, IVana Bulatović, Foto: Zoran Đurić
Tarik Hadžić, IVana Bulatović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.02.2014. 11:52h

Crnogorski predstavnici u Sočiju, Tarik Hadžić i Ivana Bulatović, kazali su da su zadovljni svojim nastupima, navodeći da će im Zimske olimpijske igre biti veliki motiv da nastave sa radom kako bi na narednim u Pjongčangu 2018. godine bili još bolji.

Hadžić je slalom završio na 38, a veleslalom na 62. mjestu.

“Jedva čekam da dođem kući, pun utisaka. Igre su toliko veliko takmičenje da je i samo prisustvo značajno. U svako slučaju, ovo je za mene veliko iskustvo, nastaviću i dalje da radim. Napraviću kratku pauzu, a onda punovo u nove zadatke“, rekao je Hadžić u izjavi dostavljenoj agenciji Mina.

Bulatović je nastupila samo u slalomu i završila na 44. mjestu.

“Prezdovoljna sam, imala sam priliku da pokažem ono što znam i umijem i mislim da sam uspjela u tome. Dosta djevojaka je ispalo, tako da je i to što sam završila trku bilo dovoljno, a tek 44. mjesto”, rekla je Bulatović.

Ona je istakla da su crnogorski skijaši u Soči došli da stiču iskustvo, navodeći da su prije OI od velikih takmičnja bili samo na Svjetskom prvenstvu.

“Sigurna sam da smo uspjeli u tome, a nadam se da ćemo dogurati i do narednih Igara”, rekla je Bulatović.

Hadžić i Bulatović debitovali su na Igrama u Sočiju.

Crna Gora je drugi put imala predstavnike na ZOI, nakon što je prije četiri godine u Vankuveru predstavljao alpski skijaš Bojan Kosić.

Direktor reprezentacije Rajko Kosić kazao je da su Hadžić i Bulatović u Sočiju odradili posao u skladu sa svojim mogućnostima.

“Kad smo krenuli za Soči imali smo cilj da se pokažemo u što boljem svijetlu, da naši takmičari naprave ono što smo i u principu očekivali. Odradili smo posao onako kako valja, u skladu sa svojim mogućnostima, a dobro je poznato da je skijanje popupt ruleta. Imali smo i sreće u slalomu, Tarik je ovojio 38. mjesto i popravili smo poredak u odnosu na prošle Igre”, kazao je Kosić.

Bonus video: