Šahovski klubovi traže da se podnesu računi

Vanredno zasjedanje zahtijevaju sljedeći klubovi: Budućnost, Bemaks, Bijela, 7. oktobar, Dijagonale, Zora, Kotor, Mimoza, Omladinac, Rumija i Herceg Novi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2014. 13:30h

Rukovodećim službama Šahovskog saveza Crne Gore (ŠSCG) juče je 11 klubova uputilo zahtjev za sazivanje vanredne skupštine ŠSCG. Klubovi zahtijevaju od predsjednika Skupštine da vanrednu sjednicu zakaže najkasnije do 23. marta ove godine sa samo jednom tačkom dnevnog reda, Evropska prvenstva za mlade, održana u Crnoj Gori.

„Pošto redovno zasjedanje Skupštine nije održano 9. februara, iako je bilo najavljeno, zahtijevamo da se u cilju normalizacije odnosa u Savezu i rješavanju problema koji sprečavaju funkcionisanje zakaže vanredno zasjedanje najkasnije do 23. marta”.

„Tražimo da se svim klubovima do 10. marta dostavi sljedeća dokumentacija: Zapisnik sa vanredne skupštine iz oktobra prošle godine, detaljni finansijski izvještaj Evropskog prvenstva za mlade i Evropskog prvenstva za mlade u ubrzanom i brzopoteznom šahu, ugovore ŠSCG sa Evropskom federacijom i nevladinim organizacijama Potez i Centar za razvoj šaha, finansijske izvještaje o seminarima za FIDE sudije, međunarodne organizatore i trenere, te ugovore sa HTP Budvanska rivijera i Mediteranski sportski centar, te sponzorske ugovore sa operaterom mobilne telefonije M:tel i druge sponzorske ugovore”, stoji u zahtjevu klubova.

Vanredno zasjedanje zahtijevaju sljedeći klubovi: Budućnost, Bemaks, Bijela, 7. oktobar, Dijagonale, Zora, Kotor, Mimoza, Omladinac, Rumija i Herceg Novi.

Bonus video: