Odbojkaši Budvanske rivijere bolji od Mladost Marine

Šuljagić je sa 26 poena bio najbolji poenter Budvama, Milivojević je dodao 16, Bojić 10, Ječmenica 8, Marković 6 i Falaski 2.
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2014. 20:14h

Odbojkaši Budvanske rivijere savladali su večeras u Kaštel Lukšiću (predgrađu Splita) Mladost Marinu, dvostrukog uzastopnog aktuelnog šampiona Hrvatske, sa 3:1 (25:18, 23:25, 25:21, 25:23), u prvoj od dvije kontrolne utakmice, u okviru priprema Budvana za završnicu domaćeg prvenstva i Kupa.

Crnogorski šampion, iako umoran od puta do Splita, opravdao je ulogu favorita, a kompletan meč je odigrala ista postava – tehničar Marko Falaski, korektor Luka Šuljagić, primači Aleksandar Milivojević i Slobodan Bojić, srednji blokeri Milan Marković i Ivan Ječmenica, te libero Ivan Rašović.

U igru nijesu ulazili Marko Vujović (problem sa leđima) i mladi Nikola Radonić.

Šuljagić je sa 26 poena bio najbolji poenter Budvama, Milivojević je dodao 16, Bojić 10, Ječmenica 8, Marković 6 i Falaski 2.

"Odigrali smo solidno, s obzirom da je zbog odlazaka nekoliko igrača ovo nova postava, ali ima vremena da se bude kako treba. Šuljagić i Milivojević su bili odlični, Falaski standardno dobar, ali su i ostali dali doprinos igri. Napad je bio odličan, servis dobar, malo smo bili tanji na bloku. Ali, meč je opravdao očekivanja, jer je ova provjera protiv mladog tima Mladosti idealna za ovaj momenat nakon završetka Lige šampiona. Vidjelo se da je ekipa željna igre, motivisana nakon što je samo trenirala u proteklom periodu", rekao je “Vijestima” Predrag Ćorluka, koji će do kraja sezone voditi ekipu, nakon što se klub zahvalio na saradnji Siniši Reljiću.

Isti rivali igraće i sjutra od 17.30 časova.

Bonus video: