Kamermanu demolirano auto

“Nemam neprijatelje. Vjerujem da je nekom zasmetao moj posao”
174 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2014. 14:14h

Kamermanu Televizije Atlas Ranku Raziću, preksinoć je demoliran automobil, koji je bio parkiran kod Biotehničkog instituta u Podgorici.

Na njegovom “mercedesu” polomljen je lijevi retrovizor, ulubljen lim od vrata, a vozilo je izgrebano sa svih strana...

“Kada sam došao do parkinga, nijesam mogao da vjerujem šta vidim. Auto je bilo svo polomljeno, a taj neko se posebno bavio grebanjem farbe, jer gotovo da nema mjesta gdje nije ostavio šaru”, ispričao je Razić.

Kameran, koji više od osam godina radi na RTV Atlas, slučaj je prijavio policiji, jer smatra da je to uradio neko zbog toga što radi u medijima.

“Vjerujem da je ovo još jedan pritisak na medije u Crnoj Gori. I ovo demoliranje mog automobila je samo još jedan pokazatelj koliko su zaposleni u medijima u Crnoj Gori ugroženi. Želim da policija otkrije počinicoca, ne da bi mi se naplatila šteta, već da se napokon bar neko otkrije ko to radi”, kazao je Razić.

Kamerman tvrdi da privatno niko nema razloga da mu se na takav način revanšira...

“Nemam neprijatelje, niti bilo kakav problem. Vjerujem da je ovo uradio neko kome je možda zasmetalo kada sam ga negdje snimao tokom obavljanja posla. Drugog motiva nema. Stvorila se klima da se bilo kome ko radi u medijima možeš svetiti na ovakav način i da za to prođeš nekažnjeno”, smatra Razić.

Policija za dvije i po godine nije riješila nijedan od pet slučajeva paljenja automobila “Vijesti”.

Galerija

Bonus video: