Podgoričanin osumnjičen za tri teške krađe u Virpazaru i Baru

M.V. se sumnjiči i za krivično djelo utaja počinjeno u Podgorici na štetu R.P. iz Nikšića
66 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje, Foto: Arhiva "Vijesti"
hapšenje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.02.2014. 16:42h

Barska policija rasvijetlila je tri krivična djela teška krađa počinjena u prethodnom periodu na području Virpazara i juče Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru procesuirala M.V. (31) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio pomenuta krivična djela.

Sumnja se, da je M.V, u decembru 2013. godine, počinio krivično djelo teška krađa na štetu B.V. iz čije je kuće locirane u selu Utrg- Virpazar, nakon premetačine, otuđio umjetničku sliku, antikvitete i predmete iz pokućstva.

"Prethodno je M.V, kako se sumnja, u novembru 2013. godine, počinio tešku krađu na štetu M.H, iz čije je kuće, locirane takođe u selu Utrg, otuđio više komada trofejnog oružja koje je potom prodao.

M.V. se sumnjiči i za tešku krađu počinjenu u martu 2013. godine, u istom selu, na štetu B.V, na način što je nakon obijanja kuće oštećenog, iz nje otuđio tv aparat i 15 flaša alkoholnog pića koje je kasnije prodao", navodi se u policijskom saopštenju.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su, postupajući po prijavama oštećenih,

M.V. se sumnjiči i za krivično djelo utaja počinjeno u Podgorici na štetu R.P. iz Nikšića.

"Kako se sumnja, u periodu decembar 2013. godina- februar 2014. godina, iz stana – vlasništvo oštećene koji je prethodno iznajmio za stanovanje, lociranog u naselju Malo Brdo u Podgorici, otuđio veći dio namještaja, aparate za domaćinstvo i umjetničke slike koje je potom prodao na području Podgorice.

I o ovom događaju obaviješteno je Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici kojem su službenici Centra bezbjednosti Podgorica, 16. februara 2014. godine, podnijeli izvještaj protiv M.V.", navodi se.

Nakon hapšenja M.V. je, u zakonskom roku, uz izvještaj, predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Bonus video: