Sahranjena braća Ćulafić: Opomena za cijelo društvo

Braća Ćulafić počivaće zajedno na podgoričkom groblju Čepurci, gdje su se juče iznad njihovog odra oprostili otac Borislav i majka Vesna
209 pregleda 45 komentar(a)
Saučešće za braću Ćulafić, Foto: Vesko Belojević
Saučešće za braću Ćulafić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.02.2014. 08:24h

Porodica, rođaci i prijatelji ispratili su juče na vječni počinak braću Davorina (31) i Danijela Ćulafića (24), koji su u subotu popodne ubijeni u lokalu "Moskva" na Starom aerodromu.

Braća Ćulafić počivaće zajedno na podgoričkom groblju Čepurci, gdje su se juče iznad njihovog odra oprostili otac Borislav i majka Vesna...

"Kriminalci vladaju u kriminalnoj Crnoj Gori i kriminalci ubijaju našu djecu. Kriminalci su ugasili lozu porodice. Prokleti bili svi koji su doprinijeli našoj tragediji”, kazao je jedan od rođaka ubijenih mladića.

Ćulafići su ubijeni u subotu oko 14.15 časova u lokalu "Moskva" na Starom aerodromu, a zbog sumnje da je počinio dvostruko ubistvo uhapšen je Podgoričanin Mašan Čogurić (22).

Ubistvo Davorina i Danijela Ćulafića dogodilo se nakon verbalne svađe mlađeg brata sa Čogurićem, sa kojim se sat prije ubistva sreo u gradu. Nakon toga Čogurić je sa drugom sjedio u lokalu "Moskva", gdje su, kako se vjeruje, došla i braća Ćulafić.

Osumnjičeni je prilikom davanja iskaza kod tužioca tvrdio da je jedan od braće, navodno, u ruci imao metalni boks, a drugi nešto nalik flaši. Čogurić je tvrdio da su tada mladići prišli njegovom stolu, došlo je do svađe, nakon čega je on pucao iz "magnuma 357"...

Mlađi brat pogođen je jednim metkom u glavu i on je na mjestu ostao mrtav, dok je starijeg zrno iz pištolja pogodilo u grudi.

U pucnjavi u lokalu "Moskva" lakše je povrijeđena i trudnica E. B. (23) iz Podgorice.

Ova tragedija dogodila se tačno na godišnjicu ubistva braće Dejana i Ljubomira Gojačanina iz Bara.

Bonus video: