Zaplijenjeno oko pet kilograma skanka

Pretresom vozila, kako se dodaje, ispod prednjeg branika, pronađen je specijalno napravljeni bunker u kojem se nalazilo deset pvc pakovanja
67 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.02.2014. 10:51h

Crnogorska policija je, u saradnji sa Upravom carina i službenicima granične policije Albanije na zajedničkom graničnom prelazu "Sukobin–Murićani" juče spriječila pokušaj krijumčarenja materije za koju se sumnja da je opojna droga skank, iz Republike Albanije u Crnu Goru. U akciji je oduzeto oko pet kilograma ove opojne droge, saopšteno je iz Uprave carina.

Carinski službenici i službenici Stanice granične policije Ulcinj u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije, sinoć su oko 23.50 sati izvršili pretres vozila marke "Volkswagen", albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin A.I. (24), dok se u vozilu nalazio još jedan albanski državljanin R.X. (24), navodi se u saopštenju.

Pretresom vozila, kako se dodaje, ispod prednjeg branika, pronađen je specijalno napravljeni bunker u kojem se nalazilo deset pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko pet kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

Pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga skank, A.I. i R.X. i vozilo u kojem je ona pronađena su predati policijskim službenicima Republike Albanije radi daljeg postupanja.

Galerija

Bonus video: