Svingovanje je ušlo u modu i među Crnogorce i Crnogorke

"Svingeri upražnjavaju seks uz razmenu partnera i ponašaju se raskalašno do određenih granica. Ili su za grupni seks"
162 pregleda 0 komentar(a)
Grupni seks, Foto: Shutterstock
Grupni seks, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.02.2014. 08:10h

Začudili biste se kada biste znali koliko vaših sugrađana upražnjava seks u kojem mijenja partnera sa drugima, a svingovanje je, kaže Miodrag Maj iz sela Velereč blizu Gornjeg Milanovca, "ušlo u modu i među Crnogorce i Crnogorke", piše Blic.

Maj kaže da su njegove mušterije parovi od Ade Bojane do Subotice, Sarajeva do Sofije. Njegov Klub svingera koji se nalazi u selu Velereč na Ibarskoj magistrali je registrovan i uredno zaveden u sve državne registre. Nalazi se u dvospratnici uz sam put. Klub svingera ima saune, džakuzi, gostima su na raspolaganju lisice, sto za masažu, paravan sa otvorima u visini pojasa, gdje se s jedne strane poređaju muškarci, a s druge kleknu žene...

"Svingeri upražnjavaju seks uz razmjenu partnera i ponašaju se raskalašno do određenih granica. Ili su za grupni seks. A moja uloga je da posredujem i da takvim parovima omogućim njihove seksualne maštarije", kaže Maj.

Diskrecija je u ovoj njegovoj zabavi stroga i od presudne važnosti.Ulaznica za veče po paru iznos 2.000 dinara (oko 18 eura), a za taj novac oni dobijaju neograničeno piće, besprekorno čiste krevete i peškire.

"Srbi misle da sve znaju o seksu"

Maj je rastao u Beogradu, na Dorćolu, a živio je i u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Južnoj Africi, Venecueli...

"Srbi krenu u svijet sa uvjerenjem da su najbolji u seksu i da sve znaju. A kad ga Njemac povede kući da mu obradi ženu, hoće da padne u nesvijest...", kazao je Maj.

PROČITAJTE JOŠ:

Bauk grupnog seksa kruži Crnom Gorom: Na parove razbrojs'! >>>

Bonus video: