U centru glavnog grada uhapšen osumnjičeni za prodaju marihuane

Policija kod M.Č. (23),pronašla pvc kesu u kojoj se nalazilo osam pvc pakovanja koja su sadržala manju količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana
4 komentar(a)
Marihuana, Foto: Uprava policije
Marihuana, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 14.02.2014. 11:31h

Podgorička policija je Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uz krivičnu prijavu, precesuirala M.Č. (23) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, raspolažući operativnim saznanjima, u ulici Slobode u Podgorici, kontrolisali M.Č, kod kojeg je tom prilikom pronađena pvc kesa u kojoj se nalazilo osam pvc pakovanja koja su sadržala manju količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da su službenici CB Podgorica obavijestili službenike Grupe za suzbijanje droge Podgorica kojima su predali M.Č. i pronađenu materiju.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

M.Č. je uhapšen zbog osnovane sumnje, da je počinio pomenuto krivično djelo.

Pronađena materija je poslata na vještačenje u Forenzički centar.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.Č. namjeravao da pomenutu količinu opojne droge stavi u promet. Nakon lišenja slobode M.Č. je, u zakonskom roku, predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost", saopšteno je iz policije.

Bonus video: