Šabotić ne miruje: Opet s ćekićem u ruci hara po pijaci

Poslije novog napada svi prodavci u "Gintašu" su juče bili na nogama, zbog straha od razbojnika, pa su tražili i zaštitu
108 pregleda 54 komentar(a)
Gintaš, Foto: Vijesti
Gintaš, Foto: Vijesti
Ažurirano: 09.02.2014. 08:04h

Podgoričanin Enver Šabotić ne miruje. Samo tri dana nakon što je tokom pokušaja pljačke čekićem teško povrijedio prodavca na štandu u tržnom centru "Gintaš" Saita Pepeljaka, Šabotić se juče ponovo vratio na "mjesto zločina".

Policija vjeruje da je Šabotić juče oko 13 časova opet došao u "Gintaš", a onda čekićem nasrnuo na brata povrijeđenog Pepeljaka, koji ga je juče mijenjao na štandu za prodaju alata.

"Vijestima" je rečeno da je brat Pepeljaka imao malo više sreće od Saita, pa je uspio da prođe sa lakšim povredama nakon napada razbojnika, koji se baš okomio na njihov štand u "Gintašu". Nakon novog napada Šabotić je nestao, a policija je juče tragala za njim.

On je uhapšen prošlog četvrtka, nakon što je dan ranije tokom pokušaja pljačke dohvatio čekić, a onda po glavi dva puta udario Pepeljaka, koji je odbio da mu preda pazar.

Zbog novog napada Šabotića, svi prodavci u "Gintašu" su juče bili na nogama zbog straha od razbojnika, zbog čega su tražili policijsku zaštitu.

"Svakog dana dolazi i pravi probleme, ali ovo što je uradio ponovo je nedopustivo. Tek što je pušten iz pritvora, on se vratio da pravi nove napade. Šta treba da uradi taj čovjek da bi ga neko poslao u zatvor ili u neku ustanovu na liječenje", ogorčeno su prepričavali prodavci u "Gintašu".

Šabotić je u protekle dvije godine više puta hapšen, a prvi put o njemu se pisalo kada je provalio u zgradu Ambasade Albanije, sa čijeg jarbola je ukrao zastavu.

Bonus video: