Pljevlja: Na dječaka naletjelo vozilo Komunalnog

Prema riječima predsjednika Komisije za bezbjednost Mjesne zajednice „Ševari“ Kemala Pajovića, u posljednjih nekoliko godina se na istom mjestu desilo desetak nezgoda
69 pregleda 1 komentar(a)
Pljevlja nezgoda, Foto: Pvportal.me
Pljevlja nezgoda, Foto: Pvportal.me
Ažurirano: 07.02.2014. 19:04h

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 15 sati dogodila u Pljevljima, u Ulici narodne revolucije, povrijeđen je dječak (13), piše Pljevaljski portal.

Prema riječima očevidaca, na dječaka je dok je pretrčavao ulicu naletjelo službeno vozilo Javnog preduzeća "Komunalne usluge" marke "Dačia".

Dječak je odmah prevezen na hiruško odjeljenje Opšte bolnice Pljevlja, te nakon toga pušten na kućno liječenje, piše PV portal.

Prema riječima predsjednika Komisije za bezbjednost Mjesne zajednice „Ševari“ Kemala Pajovića, u posljednjih nekoliko godina se na istom mjestu desilo desetak nezgoda.

"Ukazujemo nekoliko godina na problem. U dijelu ulice, od ZOIL "Lovćen" do JP "Čistoća", nema trotoara, tako da je ugrožena bezbjednost učesnika u saobraćaju, a posebno pješaka. Ova ulica je prometna, to je praktično dio magistralnog puta prema Podgorici, tu je OŠ "Boško Buha", pa su maloljetnici u izuzetnoj opasnosti. Doduše sa jedne strane kolovoza ima trotoara, ali tu su parkirana vozila", kazao je on.

Bonus video: