Nikšićanin osumnjičen da je htio da proda 330 grama skanka

M.Z. i droga su predati službenicima Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat
3 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 06.02.2014. 15:46h

Policija je kod M.Z. (23) iz Nikšića pronašla oko 330 grama skanka, za koji se sumnja da je bio namijenjen prodaji jedoj osobi, i procesuirali ga zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Stanice policije CB Herceg Novi su preksinoć, oko 23,15 časova, u ulici Braće Grakalić u Herceg Novom kontrolisali vozilo kojim je upravljao M.Z.

Prilikom kontrole, oduzeta je kesa sa tri pakovanja koja su sadržala biljnu materiju zelene boje, za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank, ukupne težine oko 330 grama, navodi se u saopštenju Uprave policije.

M.Z. i droga su predati službenicima Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.Z. posjedovao skank radi dalje prodaje. On je, kako se sumnja, imao namjeru da ovu drogu proda jednoj osobi za iznos od 400 eura, u čemu su ga policijski službenici spriječili", piše u saopštenju.

Osumnjičeni M.Z. je juče, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Bonus video: