Oduzeli mobilne telefone iPhone 5S, vrijedne 170.000 eura

Mobilni telefoni koje je, kako se sumnja, L.B. imala namjeru da transportuje preko graničnog prelaza mimo carinskih propisa, su oduzeti
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2014. 10:51h

Službenici Uprave carina i službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova, su juče kod državljanke Republike Albanije, L.B. (51) iz Skadra, pronašli i oduzeli veliku količinu neprijavljene robe – 350 mobilnih telefona iPhone 5S, vrijednosti od oko 170.000 eura.

Naime, službenici Stanice granične policije Ulcinj su, oko 19.00 časova, u neposrednoj blizini zajedničkog graničnog prelaza Sukobin, kontrolisali putničko vozilo marke "Mercedes", albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin F.Z, dok su se u vozilu kao saputnici nalazili L.B. i M.Z.

Policijski službenici su pregledom uočili torbe u kojima su se nalazili mobilni telefoni.

Vozilo i lica su potom privedeni na ZGP Sukobin, gdje su carinski i policijski službenici izvršili detaljan pregled unutrašnjosti vozilla, kojim je pronađeno i oduzeto 350 mobilnih telefona marke iPhone 5S 16 GB Gold - GSM, čija se vrijednost procjenjuje na oko 170.000 eura.

L.B. je potvrdila policijskim službenicima da je neprijavljena roba njena. Službenici Uprave carina su potom preuzeli L.B. i mobilne telefone.

L.B. je privedena sudiji za prekršaje u Ulcinju, koji joj je izrekao novčanu kaznu.

Mobilni telefoni koje je, kako se sumnja, L.B. imala namjeru da transportuje preko graničnog prelaza mimo carinskih propisa, su oduzeti, saopšteno je iz Uprave carina.

Galerija

Bonus video: